Soluții Software

 

Promovăm o gamă variată de soluții software, de la producători consacrați, până la cei mai puțin cunoscuți, dar chiar și atunci când un client are nevoie de o soluție necunoscută nouă, facem demersurile necesare pentru a o introduce în portofoliu. Cunoaștem soluțiile despre care le vorbim clienților noștri, adoptăm în mod constant noua tehnologie tocmai pentru a o testa înainte de a vorbi despre aceasta, participăm constant la cursuri și seminarii susținute de producători atât pentru soluțiile lansate, cât și pentru sistemele de licențiere, ne documentăm și certificăm pentru ceea ce considerăm că aduce un plus valoare activității noastre.

Soluții

 

Birou

Ponderea cea mai mare o au soluțiile Microsoft: sistemul de operare desktop&server, suita Office și serverele. Sistemele de licențiere Microsoft sunt extrem de complexe și necesită cunoștințe și experiență extinsă pentru un consultant care promovează Microsoft. Uneori, bătălia prețurilor ajunge să fie o mare pierdere pentru client, existând riscul ca metoda de licențiere aleasă să fie scumpă financiar comparativ cu nevoia reală sau chiar neconformă comparativ cu termenii și condițiile EULA (End User License Agreement).

Soluțiile de securitate Kaspersky, McAfee și Bitdefender vin să protejeze calculatoarele și serverele împotriva amenințărilor informatice de tip virus și malware, dar includ și opțiuni de filtrare web, restricționări pentru accesul utilizatorului la Internet și chiar protecția datelor prin blocarea porturilor USB.

Securitate

Soluțiile de securitate Kaspersky, McAfee și Bitdefender vin să protejeze calculatoarele și serverele împotriva amenințărilor informatice de tip virus și malware, dar includ și opțiuni de filtrare web, restricționări pentru accesul utilizatorului la Internet și chiar protecția datelor prin blocarea porturilor USB. Consola de administrare centralizată, inclusă în suitele de tip business este un mare avantaj pentru deployment și administrare centralizată a soluțiilor.

Utilitare

Soluția de conversie de fișiere PDF de la Nitro din și către fișiere Word, Excel, PowerPoint, Image etc, cu posibilitatea de a combina mai multe fișiere PDF într-unul singur s-a dovedit a fi o alternativă extrem de competitivă față de soluții consacrate, cu mult mai scumpe. Opțiunea de semnare digitală este integrată, evitând risipa de hârtie și tonner, dar mai ales fiind de mare ajutor dpdv legal față de o semnătură tradițională, ajutând să dovedești că persoana respectivă a semnat documentul la un anumit moment, iar conținutul documentului nu a fost modificat după semnarea digitală a acestuia. Ca autor al documentului PDF, atunci când îl certifici, atestezi conținutul, iar dacă pe document apar modificări nepermise de autor, documentul este invalidat, iar certificarea este revocată. Avantajul de a utiliza formularele PDF este însăși capacitatea de a le primi, completa și transmite fără să fie nevoie să aveți nevoie de hârtia fizică și fără să fiți nevoiți să trimiteți documentul prin poștă, iar cu QuickSign poți valida formularul prin adăugarea unei copii digitale ale semnăturii tale digitale.

Soluția de arhivare/dezarhivare de la RARLab este cu adevărat competitivă dacă discutăm de comprimarea fișierelor, ajutând în mod real la generarea unei arhive de mici dimensiuni, un avantaj atunci când lucrăm cu fișiere multimedia.

Proiectare

Soluțiile de proiectare Bentley și Autodesk 2D și 3D pentru proiectare generală, mecanică, arhitectură, construcții, instalații civile și industriale fac parte din portofoliu. Adoptarea tehnlogiei 3D de către utilizatorii care gândesc și lucrează 2D este dificilă, dar extrem de utilă când vorbim de competitivitate. Îmi amintesc un proiect de suflet, un client important nu reușea să genereze în timp scurt o ofertă comercială pentru un utilaj de mari dimensiuni, cauza la care am ajuns după lungi discuții fiind utilizarea aplicațiilor CAD nepotrivite industriei în care acționa clientul. Managementul fișierelor CAD este un alt subiect important atunci când ne referim la proiecte complexe, care au nevoie de mentenanță și la care și utilizatorii externi au nevoie de acces securizat.

Asset Management

Administrarea bunurilor IT presupune integrarea resurselor umane, a proceselor și a tehnologiilor astfel încât să fie permisă urmărirea, evaluarea, utilizarea și administrarea echipamentelor hardware și a licențelor software din cadrul unei organizații. Obiectivul fiind acela de a reduce costurile cu investițiile IT, cu resursele umane (implicate în analiza nevoilor,  procurarea,  administrarea  și  urmărirea  acestor  investiții)  și  riscul  inerent  rezultat  din deținerea și administrarea bunurilor software, fără a compromite nivelul de tehnologie și serviciile necesare organizației pentru a opera la un nivel optim.

Producători

 

Pentru întrebări suplimentare

Nume *

Email *

Subiect

Mesaj

Prin completarea acestui form ești de acord să-ți stocăm datele în baza noastră de date. Pentru mai multe informații citește politica noastră de confidențialitate. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. De aceea punem accent pe siguranța sistemelor noastre și nu vom divulga datele tale către terţe părţi, care intenționează să le folosească în scopuri comerciale sau de marketing.

, sunt de acord. FREE FORM FACTORY SRL poate salva datele mele preluate prin acest form.