Kaspersky Lab este cea mai mare companie privată de securitate IT din lume. Este una din companiile IT cu cea mai rapidă creştere din lume şi se dezvoltă în toate regiunile în care operează. Kaspersky Lab este recunoscut ca Lider al Companiilor de securitate de studiul MarketScape 2012 Western European, este plasată în secţiunea „lideri” din Cvadrantul magic Gartner pentru Platforme de protecţie pentru puncte finale și a primit certificatul Approved Whitelisting Service în urma unor teste independente efectuate de laboratorul de cercetare AV-TEST.

Produse

Kaspersky Internet Security – multi-device 2016

Protejează PC-uri, Mac-uri şi dispozitive cu Android

  • Protejează împotriva ameninţărilor de pe internet
  • Protejează PC-uri, Mac-uri şi dispozitive cu Android
  • Îţi protejează intimitatea şi identitatea
  • Protejează tranzacţiile financiare şi cumpărăturile online
  • Protejează copiii împotriva riscurilor de pe internet
  • Te protejează fără a-ţi încetini activitatea
  • Simplifică gestionarea securităţii

Kaspersky Anti-Virus 2016

Protecţie esenţială pentru PC-ul tău. Kaspersky Anti-Virus 2016 este nucleul de securitate al PC-ului tău şi te protejează împotriva tuturor timpurilor de malware.

Kaspersky Total Security – multi-device

Soluţia completă de securitate pentru PC-uri – îţi protejează identitatea, banii, fişierele, copiii şi multe altele împotriva ameninţărilor curente de pe Internet.

Kaspersky Internet Security for Android

Securitate pentru telefon şi tabletă. Combină tehnologii de securitate şi antifurt pentru a-ţi proteja dispozitivul Android, datele şi identitatea.

Kaspersky Password Manager

Protecţia identităţii. Stochează în siguranţă toate parolele, sincronizându-le pe PC, Mac, telefoane şi tablete Android, iPhone şi iPad.

Kaspersky Safe Kids

Îţi face viaţa mai uşoară. Internetul şi dispozitivele mobile ascund multe pericole pentru copii. Acum poţi crea şi negocia moduri sigure pentru copii de a explora mediul online.

Kaspersky Small Office Security 4

Securitate pentru PC-uri, servere de fişiere cu Windows, telefoane şi tablete cu Android, plus protecţie suplimentară pentru tranzacţii bancare online.

Kaspersky Endpoint Security for Business Core

Protecţie riguroasă anti-malware pe mai multe niveluri, flexibilă, scalabilă şi uşor de gestionat.

Kaspersky Endpoint Security for Business Select

Securitate pentru afacerea ta – cu anti-malware, controlul aplicaţiilor, controlul dispozitivului, control web, securitate mobilă şi multe altele.