Cos 0
Sageata
Cos 0
×

Recuperare parola

Acord GDPR

Pentru a accesa listele noastre de preturi, promotiile, evenimentele, dar si pentru a-ti trimite oferte personalizate si a intra in contact prin e-mail si telefon, avem nevoie de consimtamantul tau pentru optiunile de mai jos.

* Camp obligatoriu

Te rugam sa selectezi toate modalitatile prin care iti oferi consimtamantul pentru a primi vesti de la noi:

Free Form Factory va utiliza informatiile pe care ni le furnizezi prin acest formular pentru a tine legatura cu tine si pentru a transmite Informatii legate de activitatea pe care o desfasuram, noutati, promotii, stiri, evenimente, sesiuni demo gratuite, webinarii si alte activitati similare organizate de Free Form Factory. Subliniem faptul ca ai dreptul sa soliciti accesul la datele tale cu caracter personal, sa le rectifici sau sa soliciti stergerea lor sau restrictionarea prelucrarii, ai dreptul sa te opui prelucrarii cu respectarea cerintelor legale aplicabile, respectiv ai dreptul la portabilitatea datelor tale cu caracter personal. Cand ai ales sa ne oferi consimtamantul, ai dreptul sa il retragi in orice moment, fara a afecta in vreun fel prelucrarile realizate de Free Form Factory SRL pe baza consimtamantului exprimat de tine inainte de a-l retrage. Poți adresa orice intrebari sau nelamuriri privind modalitatile de prelucrare a datelor tale cu caracter personal, respectiv iti poti exercita drepturile mentionate mai sus la adresa gdpr@3form.ro. Te poti dezabona in orice moment apasand pe link-ul din footer-ul emailurilor primite. Pentru alte informatii referitoare la politicile noastre, accesati paginile dedicate.

Folosim platforma de marketing Mailchimp. Prin transmiterea acordului, consemnati faptul ca informatiile vor fi transmise catre Mailchimp pentru procesare. Mai multe detalii despre politicile MailChimp.

Despre

Informatii legale

Copyright @ Free Form Factory 2021