Cos 0
Sageata
Cos 0
×

Recuperare parola

Termeni si conditii

Accesarea și consultarea site-ului 3form.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare descrise mai jos.

Informațiile afișate pe site-ul 3form.ro pot fi folosite strict în scop informațional și legal și va obligați să nu copiați, modificați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, transferați sau să vindeți orice informație obținută prin intermediul acestui site. De asemenea, vă obligați să nu încercați activități de tip hacking sau orice alte amenințări de acest tip față de site-ul 3form.ro, fapte care vor duce în mod obligatoriu la acțiuni în instanță.

Declarați în mod express și sunteți de acord să nu cereți explicații sau daune și să nu acționați Free Form Factory SRL în judecată cu privire la conținutul informațiilor afișate pe acest site și modul în care ați înțeles dumneavoastră să le puneți în practică fără să solicitați în mod oficial clarificări, sfaturi sau informații suplimentare de la un reprezentat Free Form Factory SRL.

Free Form Factory SRL, prin informațiile afișate pe site-ul 3form.ro, nu se obligă sub nicio formă să pună la dispoziție informații care să îndeplinească în mod cert și complet cerințele dumnavoastră de afaceri, nu se obligă să ofere continuitate și disponibilitate 100% în ceea ce privește site-ul 3form.ro. Din cauza faptului că avem un furnizor care găzuiește site-ul 3form.ro, Free Form factory SRL nu garantează faptul că găzduirea site-ului 3form.ro este 100% sigură și protejată de amenințări informatice și nu poate fi făcut răspunzător de posibilile daune provocate de accesarea acestui site.

Orice informație copiată și descarcată de pe site-ul 3form.ro trebuie să poarte acordul expres al Free Form Factory SRL pentru a putea fi utilizată intern sau extern, oficial sau neoficial de către dumneavoastră. De asemenea, dacă informația descarcată provoacă daune sistemului prin care ati accesat site-ul 3form.ro, sunteți de acord că Free Form Factory nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune provocate de accesarea și descărcarea informațiilor.

Accesarea oricăror link-uri care adresează alte pagini web, incluse pe site-ul 3form.ro pentru a ajuta utilizatorul, nu garantează și nu implică nicio răspundere din partea Free Form factory SRL. Sunteți de acord și vă obligați că vă asumați riscurile care pot să apară prin accesarea acestor link-uri.

Înțelegeți că simbolurile și logo-urile proprietare afișate pe site-ul 3form.ro sunt proprietatea Free Form Factory SRL, sunt protejate de legea în vigoare și vă angajați să nu le copiați și să nu le folosi sub nicio formă.

Prin accesarea site-ului 3form.ro și a informațiilor afișate acolo sunteți de acord ca Free Form Factory SRL să prelucreze datele cu caracter personal ale dumneavoastră, dezvăluite ca urmare a folosirii site-ului 3form.ro.

Orice modificări ale conținutului din site sau ale acestor termeni și condiții pot fi operate de catre Free Form Factory SRL fără a ne obliga să vă anunțăm. Astfel, acceptați orice modificare operată prin simpla accesare și navigare pe site-ul 3form.ro, care presupune în mod obligatoriu acceptarea de către dumnavoastră a termenilor și condițiilor.

Despre

Informatii legale

Copyright @ Free Form Factory 2021