Cos 0
Sageata
Cos 0
×

Recuperare parola

Testimoniale

Colaboram cu Free Form Factory încă din 2008. Colaborarea este una foarte bună, echipa fiind de un real suport pentru noi, orientată pe nevoile noastre IT. Recomandam Free Form Factory pentru seriozitate, proactivitate și experiență.

Cornelius Pop

În calitatea mea de Director General al TPF CPROJECT SRL, doresc să vin în sprijinul colaboratorilor mei pentru a putea asigura un climat de muncă responsabil şi totodată un stimulent pentru colectivitatea în care activez. Printre colaboratorii pe care doresc să-i sprijin, în primul rând, pentru seriozitatea, competenţa şi implicarea într-o arie mare de responsabilităţi, am selectat şi apreciat FREE FORM FACTORY. Colaborarea avuta este în specificul profesiunii echipei având în aria de lucru responsabilităţi majore privind furnizarea de echipamente si servicii, solutii hardware si software care ne-au ajutat la elaborarea si coordonarea de proiecte pentru investiţii de anvergură legate de dezvoltarea infrastructurii de apa si transporturi in Romania. Recomandam FREE FORM pentru capacitatea profesională, seriozitatea, puterea de muncă şi de analiză, pentru a putea conta pe calitatea produsului său, indispensabilă în eficienţa unei companii de proiectare, care înseamnă calitate şi respectarea termenelor contractuale de predare a documentaţiilor. Fiind principiali și corecți în relațiile cu noi, echipa a fost deosebit de apreciata şi stimata de toţi colegii companiei noastre.

Marian Constantinescu

La relocarea biroului am avut nevoie de o echipa în care să ne punem toată încrederea, serioasă, implicată si cu mare experiență. Free Form Factory ne-a oferit exact sfaturile de care aveam nevoie, ne-au livrat echipamente și produse software potrivite și ne-au asigurat implementarea și mentenanța întregii soluții. Este o placere să lucrezi cu așa specialisti, oameni sinceri, pozitivi și extrem de prietenosi.

Ana Tanasie

Am plăcerea să recomand pe unul dintre cei mai buni colaboratori ai noștri. Întotdeauna am apreciat la echipa Free Form rabdarea și tenacitatea de a înțelege exact nevoile noastre, dar mai ales capacitatea de a oferi cele mai bune soluții. Mai mult, apreciem faptul că întotdeauna echipa Free Form și-a făcut timp să ne ajute cu sfaturi și sugestii care ne-au fost de un real folos.

Alin Moscalu

Am început colaborarea cu Free Form Factory în 2014, când am achizitionat un software de proiectare. Pe parcursul achiziției și trainingului personalului am fost plăcut impresionat de feedback-ul primit de la echipa la problemele ridicate de noi. In relația cu furnizorul softului respectiv, interesele noastre au fost o prioritate pentru ea. Recomandăm echipa pentru professionalism, promptitudine și corectitudine de care dă dovadă.

Mihai Romonti

Colaborarea cu Free Form Factory este esențială pentru activitatea compartimentelor Aerodinamică Ambientală, respectiv ATMOSLAB din cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare Aerospațială- “Elie Carafoli” în materie de procesare și validare a metodelor și măsurătorilor cu lidarul topografic pe care il deține institutul, de stabilire a unor standarde și de furnizare de asistență științifică și tehnică necesara pentru punerea în aplicare a proiectelor. Ne-a fost oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de achiziționare a soft-urilor necesare prelucrării datelor rezultate în urma scanării laser. Recomandăm echipa pentru profesionalism și încredere și apreciem serviciile de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite, lucru ce îi diferențiază într-un mod faborabil față de competitorii săi.

Emil Costea

Colaborarea cu Free Form Factory este benefică, totul fiind corect administrat și organizat. Având în vedere efortul susținut, recomandarea se face fără ezitare. Echipa este caracterizată de rezolvarea rapidă a oricărei probleme, timpul și metodele de intervenție fiind primoridale. Soluțiile furnizate satisfac nevoile noastre în domeniu IT. Sperăm în continuare la o colaborare la fel de productivă ca și până acum.

Tudor Mătușa

Free Form Factory este partenerul nostru pentru licențierea produselor CAD/CAE Bentley încă din anul 2013. O echipă formată din profesioniști, caracterizată prin proactivitate și orientată către client. Am apreciat în această perioadă soluțiile software și hardware recomandate ce au sprijinit și îmbunătățit activitatea noastră de proiectare.

Aurel Tudorache

Recomandam echipa Free Form pentru promptitudine și profesionalism. Nu concepem ca atunci când avem de rezolvat o situație din infrastructura noastră să apelăm la o altă firmă, tocmai pentru că știm că din partea Free Form beneficiem de timp scurt de răspuns, flexibilitate, transparență și o legătură umană reală.

Fulga Bocos

Transmite-ne recomandarea ta

Daca doresti sa ne oferi o recomandare, poti folosi formularul de mai jos:

 #

Despre

Informatii legale

Copyright @ Free Form Factory 2021