Consultanta

Modul in care oamenii lucreaza impreuna este in continua schimbare. Oamenii devin din ce in ce mai conectati prin tehnologie, afacerile se bazeaza din ce in ce mai mult pe tehnolgie, iar asta obliga oamenii si mediul de afaceri sa se adapteze noilor schimbari si implicit sa accepte ajutorul pe care il pot obtine de la tehnologie. Forta este data acum de cei care se misca intr-un mediu digitalizat.

Intelegem cerintele clientilor si obiectivele lor de business, furnizam sfaturi strategice despre cum pot folosi noile tehnologii pentru a-si realiza obiectivele de business, gestionam proiectele IT si colaboram cu personalul tehnic intern.

Experienta ca furnizor de solutii software si echipamente hardware specializate, piata furnizorilor IT, situatiile complexe de care ne-am lovit, sunt atuurile si garantia care ne recomanda pentru analiza, sfaturi si recomandari pentru intreaga infrastructura IT.

Pasii pe care ii propunem pentru
un plan de consultanta eficient:

Analiza cerintelor privind infrastructura IT din cadrul organizatiei

Analiza organizatiei, proceselor si departamentelor din cadrul organizatiei si modul in care acestea sunt sustinute de infrastructura IT actuala

Sfaturi privind noile tehnologii si modul in care organizatia le poate intregra in infrastructura IT existenta

Second opinion privind modul in care este organizata infrastructura IT actuala

Tips&tricks privind procesul intern de achizitie software si hardware

Sfaturi privind analiza de conformitate software

Propuneri de solutii IT plecand de la cerintele tehnice si de afaceri ale organizatiei

Workshopuri

Workshop-urile sunt deosebit de importante in interiorul companiilor, fiind menite sa creeze un spatiu in care un grup de oameni sa poata discuta, identifica probleme, lua decizii, dezvolta idei, invata noi tehnici si strategii pentru a imbunatati performanta si pentru a indeplini sarcinile cu mai multa eficienta, de a dezvolta noi abilitati si competente, de a fi la zi in privinta noilor tehnologii si modul in care le pot implementa in organizatie.

Workshopurile noastre acopera domenii si subiecte precum: securitatea datelor, automatizarea proceselor de business, document management, virtualizare, strategii cloud, planificare backup si DR, IT asset management, strategii de securitate.

Transformare digitala

Scopul unei strategii de transformare digitala este de a imbunatati eficienta organizationala, iar asta se poate obtine prin integrarea solutiilor digitale pentru a elimina risipa (cheltuieli inutile, utilizarea necorespunzatoare a activelor, pierderea de timp). Serviciile noastre de consultanta in transformare digitala constau in analiza cerintelor unei organizatii, resursele existente si capacitatea acestora de a se scala si recomandarea celor mai potrivite procese si instrumente de transformare digitala.

Construim strategii de transformare digitala pentru urmatoarele zone din cadrul unei organizatii: vanzari, resurse umane, financiar, marketing, achizitii, operatiuni IT.

Tehnologii Cloud

Va putem ajuta cu sfaturi, analiza, instalari, migrari, administrare daca sunteti o echipa IT care are nevoie de expertiza extinsa in privinta tehnologiilor cloud, cum ar fi ajutor pentru migrarea catre tehnologiile cloud. Migrarea catre cloud poate sa para un subiect complex, dar noi va putem ajuta cu sfaturi privind aplicatiile SaaS, platformele PaaS sau infrastructurile IaaS.

Administrare infrastructura IT

Acopera planificarea, proiectarea, implementarea, intretinerea si optimizarea infrastructurii IT. Externalizarea acestor servicii va ajuta sa reduceti costurile IT implicate in instruirea personalului hiper calificat, sa aveti access la expertiza tehnica, tehnologii si metodologii avansate, dar si sa preveniti diverse probleme operationale din infrastructura.

Expertiza noastra acopera urmatoarele domenii: instalare, configurare, migrare si optimizare infrastructura IT, proiectare, implementare si configurare politici de failover, access la internet si access de la distanta, integrare LAN si VPN, asset management, configurare si administrare solutii securitate, monitorizare echipamente Windows si Linux, planificare si implementare strategii de backup si recuperare date in caz de dezastru, proiectarea, integrarea si administrarea infrastructurii de tip private cloud privat si hibryd cloud.

Instruire

Derulam planuri personalizate pentru companii de toate dimensiunile pentru a ajuta utilizatorii de tehnologie sa creasca adoptia si consumul de tehnologie pentru a ajuta compania sa obtina o crestere semnificativa a productivitatii.

Oferim planuri de instruire care acopera urmatoarele subiecte: tehnologii cloud, securitate IT, asset management, instalare si configurare tehnologii IT.
Subscribe la newsletter
Daca vrei sa aflii informații de tehnologii noi si promoții, introdu-ti datele mai jos:

Introducându-ți datele ești de acord cu Politica de Cookie si Politica GDPR!

© 2023 3Form. Toate drepturile rezervate