Solutii IT

Sustinem servicii IT pentru companii mici, medii si mari. Oferim atat servicii IT punctuale Cloud si/sau On-Prem (analiza infrastructura IT, asset management, instalare si configurare solutii infrastructură IT Cloud si/sau on-prem, implementare solutii de stocare & backup, virtualizare etc), cat si servicii de tip help desk si service desk. Cu experienta celor peste 800 clienti cu care am lucrat pana acum, prin maxima seriozitate, consecventa, munca si dedicare, suntem siguri ca putem aduce valoare si afacerii tale.

Investim constant în instruire, atat in cea tehnica, cat si de dezvoltare personala. Este important sa fim la fi la zi cu noile tehnologii, singurele capabile sa inoveze si sa aduca valoare reala fiecarei afaceri. Si este important sa relationăm in armonie si in acord cu asteptarile clientilor nostri.

Solutiile IT presupun un mix de servicii, software sau hardware care ajuta companiile sa rezolve situatii tehnice complexe

Utilizarea corecta a tehnologiei este un factor important in succesul unei afaceri, iar asta a adus o crestere fara precedent a solutiilor IT. Pe piata actuala Desi o parte din acestea pot fi dezvoltate si administrate intern, din ce in ce mai multe organizatii aleg sa externalizeze proiecte complexe catre companii IT specializate, obtinand astfel o serie de avantaje importante:
Companiile IT specializate vin cu expertiza si experienta extinsa pe cele mai noi tehnologii, fiind in prima linie de instruire, testare si implementare in diverse scenarii si infrastructuri IT
Companiile IT specializate ofera asistenta 24/7, in timp ce angajatii IT din companie nu pot asigura mereu aceasta acoperire de timp pentru incidente critice care pot sa apara
Angajatii IT din companie indeplinesc mai multe roluri in cadrul departamentului IT, iar acest lucru face ca atentia sa le fie impartita intre indeplinirea sarcinilor uzuale si analiza noilor tehnologii, alocand mult mai putin timp celei din urma

Productivitate

Eficienta, inovatia si productivitatea unei afaceri sunt elemente cheie care au la baza tehnologia si modul in care este aceasta aliniata cu obiectivele de afaceri. 3Form va poate ajuta sa descoperiti si sa utilizati eficient cele mai noi tehnologii pentru a partaja informatii in siguranta, a gestiona eficient relatia cu partenerii de afaceri, a automatiza toate procesele de lucru, pornind mereu de la analiza proceselor de afaceri, pana la implementare, instruire, suport si reevaluare continua.

Automatizari

Administrarea eficienta a timpului, prin automatizarea sarcinilor repetitive/consumatoare de timp/generatoare de erori umane și prioritizarea sarcinilor productive, se poate realiza atunci cand integram in afaceri cele mai noi si performante tehnologii. 3Form va poate ajuta sa analizati procesele de business, sa alegeti cele mai potrivite solutii de automatizare, sa creati si sa implementati fluxuri automatizate pentru procesele definite.

Securitate

Siguranta si confidentialitatea datelor critice din companie au la baza implementarea unui sistem informatic conform cu policitile si procedurile de securitate din organizatie. Un sistem de solutii de securitate eficienta a informatiilor din companie presupune o abordare cuprinzatoare si multidisciplinara, care implica oameni, procese si tehnologie. 3Form va poate ajuta sa analizati si sa implementati cele mai eficiente solutii, politici si proceduri de securitate astfel incat datele companiei sa fie in siguranta.

Networking

LAN, WLAN, WAN, SAN, VPN, firewall, MFA, load balancing, fault tolerance, adrese IP, noduri, routere, switch-uri, porturi, cabluri: sunt doar cateva exemple de termeni si concepte folosite intr-o infrastructura de retea sigura si eficienta. 3Form are expertiza si experienta extinsa in zona tehnologiilor IT pentru a crea si implementa o arhitectura si o topologie de retea care sa asigure disponibilitate si siguranta.

Free Form Factory SRL

CUI RO29148782
Nr. Ord. Reg. Com.: J40 /11488 /2011
Subscribe la newsletter
Daca vrei sa aflii informații de tehnologii noi si promoții, introdu-ti datele mai jos:

Introducându-ți datele ești de acord cu Politica de Cookie si Politica GDPR!

© 2023 3Form. Toate drepturile rezervate