Servicii IT

Sustinem servicii IT pentru companii mici, medii si mari. Oferim atat servicii IT punctuale Cloud si/sau On-Prem (analiza infrastructura IT, asset management, instalare si configurare solutii infrastructură IT Cloud si/sau on-prem, implementare solutii de stocare & backup, virtualizare etc), cat si servicii de tip help desk si service desk. Cu experienta celor peste 800 clienti cu care am lucrat pana acum, prin maxima seriozitate, consecventa, munca si dedicare, suntem siguri ca putem aduce valoare si afacerii tale.

Investim constant în instruire, atat in cea tehnica, cat si de dezvoltare personala. Este important sa fim la zi cu noile tehnologii, singurele capabile sa inoveze si sa aduca valoare reala fiecarei afaceri. Si este important sa relationăm in armonie si in acord cu asteptarile clientilor nostri.

Iată mai jos doar o parte din serviciile la care poți apela

Consultanta IT

Modul in care oamenii lucreaza impreuna este in continua schimbare. Oamenii devin din ce in ce mai conectati prin tehnologie, afacerile se bazeaza din ce in ce mai mult pe tehnolgie, iar asta obliga oamenii si mediul de afaceri sa se adapteze noilor schimbari si implicit sa accepte ajutorul pe care il pot obtine de la tehnologie.

Analiza si optimizare

Analiza presupune examinarea și evaluarea infrastructurii IT a unei organizații, a politicilor, operațiunilor și modul în care acestea susțin și dezvoltă activitatea întregii afaceri. Într-un mediu atât de dinamic, este aproape vital pentru întreaga afacere să existe o arhitectură de rețea sigură, care să suporte viitoare implementări tehnologice și să ofere acces permanent și sigur la informații.

Asset Management

Administrarea bunurilor IT presupune integrarea resurselor umane, a proceselor si a tehnologiilor astfel incat sa fie permisa urmărirea, evaluarea, utilizarea si administrarea echipamentelor hardware si a licentelor software din cadrul unei organizatii.

Instalare si configurare

Infrastructura IT reprezinta totalitatea echipamentelor fizice (hardware), a aplicatiilor software, proceselor si a serviciilor IT care sustin intreaga tehnologie a unei companii. Fie ca este vorba de solutii noi, de cele existente sau chiar de upgrade-ul acestora, te ajutam sa obtii maximum de rezultate din investitiile facute in echipamente si software.

Securitatea informatiilor

Practica prin care prevenim accesul neautorizat, utilizarea, dezvaluirea, modificarea, inregistrarea sau distrugerea informatiilor. Informatiile sau datele pot exista sub orice forma: fizica sau electronica. Securitatea informatiilor se concentreaza in mod principal pe protejarea echilibrata a confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii datelor, mentinand in acelasi timp atentia si asupra modului eficient de implementare a politicilor fara a afecta functionarea organizatiei.

Virtualizare

Virtualizarea poate creste agilitatea, flexibilitatea si scalabilitatea IT, creand in același timp economii semnificative de costuri. Mobilitatea mare a volumului de munca, performanta sporita si disponibilitatea resurselor, operatiunile automatizate - toate acestea sunt beneficii ale virtualizarii care fac IT-ul mai simplu de gestionat si mai putin costisitor de operat si intretinut.

Întrebări cheie pentru o infrastructură IT eficientă!

Afacerea ta s-a dezvoltat peste asteptari, ai nevoie de un upgrade important al infrastructurii IT si posibilitatea de a plati esalonat?

Iti doresti sa construiesti o infrastructura IT de tip hibrid si ai nevoie de suport pentru analiza si implementare?

Ai nevoie sa virtualizezi serviciile de tip server sau chiar statiile de lucru de tip Office si chiar proiectare?

Tocmai ti-au fost criptate datele importante din firma si nu poti restaura din arhiva back-up existenta?

Intampini probleme cu disponibilitatea datelor, nu stii care este cauza si ce solutii te-ar ajuta sa rezolvi aceasta situatie?

Echipa ta IT nu poate acoperi competente tehnice specifice si complexe si ai nevoie de suport IT extern?

Proiectele tale IT au o rata mica de adoptie, ai nevoie de un plan inovator si durabil pentru ca organizatia ta sa-si atinga obiectivele?

Free Form Factory SRL

CUI RO29148782
Nr. Ord. Reg. Com.: J40 /11488 /2011
Subscribe la newsletter
Daca vrei sa aflii informații de tehnologii noi si promoții, introdu-ti datele mai jos:

Introducându-ți datele ești de acord cu Politica de Cookie si Politica GDPR!

© 2023 3Form. Toate drepturile rezervate